Πανηγυρική αθώωση για το Βασίλη Μηλιώνη

Η υπόθεση με το σκάνδαλο της Energa - Hellas Electric power για την υπεξαίρεση του δημόσιου χρήματος είχε φέρει στο σκαμνί ως κατηγορούμενο και τον επιχειρηματία Βασίλη Μηλιώνη, μόνο και μόνο επειδή ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της εταιρείας και κατά το ταπεινό σκεπτικό κάποιων, όλο και κάποια σχέση θα είχε!

Ο Βασίλης Μηλιώνης είχε πουλήσει την εταιρεία στον Αριστείδη Φλώρο και δε διατηρούσε καμιά σχέση πολύ καιρό πριν στηθεί η κομπίνα υπεξαίρεσης. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν αρκούσε, και ο γνωστός επιχειρηματίας διασύρθηκε όσο λίγοι στην Ελλάδα από τα ΜΜΕ, με βαρύς χαρακτηρισμούς και με stories από "δημοσιογράφους" οι οποίοι εξάντλησαν όλη τους τη φαντασία στην πένα τους για το Βασίλη Μηλιώνη.

Όμως ως γνωστόν, ουδέν κρυπτόν υπό το φως του ηλίου! Ο check here Βασίλης Μηλιώνης αθωώθηκε πανηγυρικά όπως έπρεπε και η δικαιοσύνη αποκατέστησε την αλήθεια.

Ο Μανώλης Τρούλης, συνηγόρος του Βασίλη Μηλιωνη, ανέφερε πως «εκφράζω την ικανοποίησή μου για την πανηγυρική αθώωση του Βασίλη ΜΗΛΙΩΝΗ (στην υπόθεση Energa – Hellas Power) μετά από ομόφωνη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Πάντοτε υποστήριζα ότι στην Ελλάδα υπάρχουν ικανοί, έντιμοι και γενναίοι δικαστές. Η απόφαση αυτή αποτελεί ορόσημο στα δικαστικά χρονικά της χώρας, διότι μετά από επτά ολόκληρα χρόνια διασυρμού στα ΜΜΕ, οι Δικαστές που τον έκριναν, αγνοώντας επικοινωνιακές και πολιτικές σκοπιμότητες και με μοναδικό κριτήριο το υλικό της δικογραφίας, φώτισαν την αλήθεια».

Τώρα πλέον, το μόνο που έχει μείνει από αυτή την ιστορία είναι οι κακοήθειες και τα ψέματα που γράφτηκαν από ανθρώπους που το μόνο που ξέρουν είναι να διαβάζουν επικεφαλίδες και είναι ικανοί να στείλουν κάποιον στην κόλαση μόνο και μόνο επειδή αυτός πουλάει!

Όμως σύντομα έρχεται το τέλος και σε αυτά τα δημοσιεύματα μαζί με τις αγωγές που αποδώσουν οριστικά τη δικαιοσύνη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *